Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Improviserad chili/paprikakyckling. Häll tillbaka lök-och paprikahacket över kycklingen i stekpannan. Det jag hade hemma i färsk form var kycklingbröstfiléer
Lägg över kycklingen i en skål, och hetta upp lite mer olja i stekpannan. Strimla kycklingköttet. Hetta upp olja i en stekpanna, och bryn köttet i omgångar, tillsammans med hälften av den röda chilin, ingefäranoch five spice
Men här kommer ännu en ”allt i en gryta lat rätt” väldigt enkel och lätt och att tillaga. Lägg kycklingen, potatisen, zucchini och moroten i en stekpanna
Här kommer ännu en ” allt i en gryta rätt, lat rätt” som jag lekt fram till Sydfisk. När potatisen är klar så ta ut stekpannan och blanda i kesella, salvia och krydda med örtsalt och malen svartpeppar
I stället bjuder jag på en jättegod fisksoppa/gryta, som jag gjorde förra veckan innan jag åkte. Jag är lyckligen hemma igen efter några fantastiska dagar i Warszawa tillsammans med en av döttrarna, men efersom jag kom hem mitt i natten och inte i säng förrän en bra bit på den här sidan midnatt har jag förstås inte hunnit samla ihop varken mig själv eller något Warszawainlägg
Receptet är glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt, sojafritt, laktosfritt och sockerfritt. Anti candida recept för dig som vill ge kroppen en chans att återställa sig själv genom att äta hälsosammare
Värm en grytamed. kyckling. Avsluta med svartpeppar och örtsalt. skivad ingefära. chili. perfekt soppa som passar till dagar när det bli kylligt och ruggigt
Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.