När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Kvällens måltid blev kyckling curry. Idag slutade jag tidigt och efter jobbet tog jag med mig barnen och mötte upp mormor på stans biblioteket, där vi läste böcker, spelade spel, lekte och fikade såklart
Här har du en kycklingrätt som innehåller flera goda smaker och det går alltid att "hotta" till det ytterligarevidservering med hjälp av soja och sambal olek
Enda sen jag bodde i England har jag letat efter ett bra recept på sötsurkyckling. Skär kycklingenibitar, salta och peppra och vänd dem i vetemjöl (skaka av överflödigt mjöl)
Kyckling, tabbouleh och libabröd serverat på samma fat. Nu har jag två veckor semester, jippi. God sommarfräsch kyckling som passar perfekt att äta till tabbouleh
Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart. Friteradkyckling. Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på dinasiatiska restaurang
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitti natten. O inte hjälper det att man liggeri sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Servera den sötsurakycklingentillsammans med ris och sallad. Kyckling. Tillbehör. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.