Värm oljan i en stekpanna på medelvärme. Lägg i kycklingkuberna och garam masala i stekpannan. Strö till sist över den gröna chilin och den färska koriandern och låt koka med någon minut
Häll hoisin- och sojasås över den kryddadekycklingen. Resultatet blev en god, indisk-inspireradkycklingmed en otroligt smakrik sky till, inte superstarkt, utan bara full av smaker
Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoni i kryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Bryn kycklingen i en kastrull i lite smör, kryddamed salt och svartpeppar. Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "Kyckling Vindaloo"
Kryddamed salt och peppar. Har jag lyckats laga den perfekt Indiska maten – precis så vi gillar den. Raita receptet har jag tiggt till mig av en Indiskrestaurang där vi brukar äta, suupergott
Jag använder många olika kryddor i min matlagning och när jag fick möjlighet att laga middag tillsammans med marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indiskkyckling curry som innehåller väldigt många olika kryddor
Byt ut kycklingen mot exempelvis quorn och gör rätten vegetarisk. Smält smör med olja i en panna, och när tempen gått upp, tillsätt vitlök plus tandoori masala
kycklinglårfilé. Blanda currypasta med oljan i en stor plastpåse. Servera med naan- eller pitabröd. Lägg över kycklingen på ett ugnssäkert fat och tillaga i mitten av ugnen, ca 30 minuter
Variera köttet medkycklingfärs, lammfärs etc. Jag älskar att kryddamed Garam Masala. Jag drar aktivt ner grädde och creme fraiche och ersätter många ggr med just kokosgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.