) Men innan vi åkte hem åt vi en så sjukt god lunch som jag knyck recept på från matplatsen. Blandaihip allt till marinaden i en bunke och lägg ner kycklingenmedans den fortfarande är varm, låt denstå och dra ikylen tills den kallnat
Till detta tycker jag det är gott med klyftpotatis och en jättegod sås som du bara måste göra. Ville göra något enkelt idag så jag gjorde dessa biffar som man fyller med ädelost
av med t ex. Den härpotatissalladen brukar Maja göra, men jag hittar inte receptet på hennes blogg. Den är nämligen god också helt utan potatis, eftersom det är fetaost och oliver i
Servera med ris och resterande sås. Skärkycklingen i mindre bitar. Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma
) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta. Och i Hallsberg finns det inte jättemånga lunchställen att välja på, det är typ pizza, eller Asiatisk mat som finns
Det härär den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Eftersom vi hade några bananer hemma som började bli lite väl mogna så slängde jag ihop den här pajen som efterrätt en vardagskväll medans jag lagade middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.