Kycklingmed citron och oliver, smaklig måltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kycklingoch citron, oliver och vitlök det känns Grekiskt
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Ingredienser 200 g Risoni 3 tsk Olivolja 4 st kycklingbröst 1 nypa Salt 1 nypa peppar 1 st gul lök (i skivor) 2 st vitlöksklyftor (hackade) 1 nypa chiliflagor 1 msk finhackad färsk rosmarin 1
Salta och peppra kycklingen lätt. Häll det bredvid kycklingdelarna i formen. Blanda samman pressad vitlök med hackad chili, smulad rosmarin, olivolja och rivet citronskal
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
D. e. t. a. k. y. c. l. i. n. g. r. p. å. v. f. o. ö. h. b. s. B. d. m. ä. K. 4. 1. ,. 8. 2. 6. 3. /. O. j. S. u. C. L. é. H. I. T. G. R. 0. 5. w. z. (. ). P. F. t D. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.