Servera med ris och resterande sås. Skär kycklingen i mindre bitar. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kycklingmedsötsur sås
Servera med ris och resterande sås. Skär kycklingen i mindre bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera eller stek kycklingen så att den får lite färg
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Sila av juicen från ananasen och blanda den med majsstärkelse, sweet chilisås och fond. Tillsätt grönsaker och ananas till såsen och smaka av med salt och peppar
Servera den sötsurakycklingen tillsammans med ris och sallad. Kyckling. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg
Servera med ris. Enda sen jag bodde i England har jag letat efter ett bra recept på sötsurkyckling. Skär kycklingen i bitar, salta och peppra och vänd dem i vetemjöl (skaka av överflödigt mjöl)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.