och rör samman med yoghurt. med Chèvreostdressing. Lägg dessa grönsaker på ugnsplåten. fänkålen, skär paprikan i stora bitar, skala och skiva potatisarna, skala och
Köttet från hönan ochgrönsakerna gör sig perfekt i en kall sallad på ris och inlagda grönsaker – utmärkt sommarmat som gör sig perfekt en varm sommardag med ett glas rosévin
Även om vintern kanske inte är högsäsong för grönsaker i Sverige går det fortfarande att göra flera sorters salladoch varma grönsaker som är någorlunda säsongsanpassade och klimatsmarta (ochdärmed goda
Mycket grönsakeroch underbart gott och mättande. Jag har verkligen fått dille på goda sallader. Till en portionca 1 dl kokt matvetenågra färska champinjoner, skivade och frästa i lite olja - krydda med salt och pepparen bit av vardera palsternacka, morot, rödbeta, paprika och squash – skurna i bitar och rostade i ugnen med lite olja och krämig balsamvinägerlite strimlad rödlökca 1 dl stora vita bönor½ avokado skuren i bitarfärsk bladspenatlite pressad citronLägg upp allt på en tallrik och njuuut
Lägg upp sallatsbladen på ett stort fat, toppa med de ljumma grönsakernaoch strö på pecorino-osten. Lägg dem i en stor långpanna och blanda med sardellerna och oljan från dem
Gott var det i alla fall och jag tänkte dela med mig av receptet. med vitlökspulver. Fixa iordning och stek grönsakerna i en stekpanna, salta och krydda ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.