Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Till middag idag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Finhacka basilika och blanda den medparmesanoch crème fraiche till fyllningen. En lätt sommarmiddag med kyckling, kall basilikasås, färskpotatis och grön sparris
Lägg i vitlöken ochkycklingfiléerna. I torsdags förra veckan i vårt e-nyhetsbrev gick receptet på de här smarriga kycklingfiléerna ut lagom till helgens middagsplaner
Koka upp grädde i en kastrull, Lägg i den rivna parmesan osten, krydda med peppar och salt. Putsa kycklingfiéerna, krydda med salt och grilla dem på kolgrill eller elektrisk grill
Gjorde en en mycket enkel med god pasta med brynt smör, parmesan, spenat och annat gott i. Toppa med valnötterna och servera den rykande varm med svartpeppar och havssalt
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Linda varje kycklingfilémed två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Lägg salviablad på ena sidan av kycklingfiléernaoch klicka ut blandningen med crème fraiche och ost på den andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.