Långskurna skivor av kycklingfiléer med citronsåscréme serverat med pommes frites och toppat med räkor snabbkokta ivin, chili och vitlök garnerat med citrontimjan
Citronsås. Kyckling, couscous och kall sås är väl inteprecis höstmat, men trots att löven prasslar under fötterna, vinden blåser kallt och händerna blir som isbitar under tidiga färder till jobbet är viinteriktigt beredd att ge upp om sommaren
Hej på er denna lördagseftermiddag. Om niinte har bestämt er för vad nivill äta denna lördagskväll kan jag verkligen rekommendera denna otroligt goda kycklingrätt
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.