IngredienserPortioner. 4 4 port ris 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 röd peppar 250 g pak choi 1 msk olja Sås 2 msk sesamfrön 1 dl jordnötssmör 1 dl vatten 1 msk sweet chilisås 3 msk japansk soja 1 tsk ättika (12%) 4 snabbfiléer av kyckling 1/2 msk olja salt och peppar Topping 2 dl alfalfagroddar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om ilite olja och smör i en stekpanna. Blanda ingrediensernatill majonnäsen medan kycklingen står i ugnen, smaka av med salt och peppar
Gokväll, slinkerin med kvällens middaglite såhär på kvällskvisten, sjukt gott, mums. Nu är det äntligen helg och här ska det vilas, tränas och bara ha det skönt
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek köttbullarna på medelvärme. Julen gör alltid att man blirlite trött på julmat och husman, då är det skönt att koppla av med lite annorlunda asiatisk mat
Gillar man heta smaker så hackar man ner hela chilin med kärnorna kvar. Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.