En saftig och smakfull kyckling gryta som passar utmärkt att äta med ris eller med plattbröd. Man kan gärna byta ut filén mot kycklingklubbor eller varför inte en hel kycklingifall man föredrar det
Servera kycklingfiléerna med tomatsåsen och tagliatelle - garnera ev med basilika. Det är väldigt enkelt att göra något literoligare och smakfullare med den ganska så snälla och menlösa kycklingfilén
Stek kycklingfilén, skiva och stek champinjonerna. Krydda med citron, salt och peppar. Tomatsås. Fräs vitlök, lök och paprika häll i tomaterna och buljongen
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.