Den här rätten blev nu intehundraprocentigt "nyttig" eftersom jag inte kunde låta bli att riva över lite ost när jag stekte kycklingfiléernafärdigaiugnen
) Att ha möjligheten att få vara ute en hel dag och njuta av solen tillsammansmed en glad barngrupp är inte alla förunnat, sånt ska man vara tacksam för ochverkligen ta tillvara på
Skölj, ansa och torka kycklingfiléerna. Banka ut tilllämpligrullad-tjocklekoch form. -). Flytta sedan över till en panna och fräs iolivolja på ganska hög värme tillsammansmed löken och några salviabladtillsgnocchioch lök har fått fin färg, ungefär fem minuter
Krispigaforellbitarmedsenap-honungsglaze,. Smörj en ugnsformmedolivoljaoch rada ut fiskeni den. Lägg i en kastrull tillsammansmeddill, vatten, buljong, vinäger, lagerblad och pepparkorn
Färsk oregano tillgarnering. För att detinte skulle bli för torrt serverade jag rätten med en färdig crème fraiche-röra, smaksatt med fetaost och soltorkade tomater
Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Alla tre i den här familjen tog en tillportion så ja detta är en smakupplevelse. Stek dem iolivoljamed salt och peppar ett par minuter (tills de får lite färg på båda sidorna)
Smula imozzarellanoch rör om tills osten smälter. Hetta upp olja och stek löken tills den mjuknar. Riktigt läcker tomatsåsmed soltorkad tomat ochmozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.