Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Eftersom det finns så dåligt med tid på vardagarna står matlagning högt på listan på favoritsysselsättningarna på helgen
Strö över oliverna, och garnera med färsk timjan. När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Krydda och smaka av med svartpeppar. Stek filéerna i smör i en stekpanna, krydda med svartpeppar. Både bacon och ädelost ger väldigt god smak till både kyckling och sås
Älskar att resa med familjen och att hänga tillsammans. Skär ett snitt längs med hela kycklingbröstet. Big Ben, bussarna, telefonkioskerna, statyerna, och maten
Blanda kycklingen och tomaterna medoliveroch spenat i en skål. Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilémed tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Täck med plastfolie och ställ kallt. Strö över strimlade soltorkade tomater, hackade oliveroch örter. Det här receptet var också nedskrivet på en lapp hemma hos mor och far
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Servera med eller utan kolhydrater. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Underbart, nu tinar det med raketfart. Stora sjöar här och var. Hamburgare med bröd (Hanna kvällsjobb). Ja, två av fem kvällspass avklarade, imorgon tredje och sen de två sista i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.