Tillsätt två stora teskedar medcurry pasta och se till att allt blandas ordentligt. Socker eller sötningsmedel (jag använde mig av ICAs stevia strö)Olja
Är två burkar, den ena medrödcurry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Red av med lite maizena strö för att få en lite simmig konsistens
Smaka av med salt och curry, beroende på hur starkt du vill ha det. Krydda med salt och svartpeppar. Ta fram en kastull och häll i matlagningsgrädden, mjölken och curryn
Middagen intogs inne i köket, men jag sprang ut på altanen och insöp lite höstluft medan jag fotograferade kycklinggrytanmedcurry, ris och gröna ärter i det sista kvällsljuset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.