PrintKycklinglevergrytamed svamp, bacon, vitt vin och grädde. (Även om det kanske är vanligare med gravid-cravings efter havrebollar eller liknande, så gillar jag ändå exemplet med murbruk mer)
-) Kycklinglevergrytamed bacon. Klipp baconen i lagom stora bitar och stek med. Jag tycker absolut du ska smaka på min Kycklinglevergryta som är hur god som helst
Späd med vatten, tillsätt buljongtärning och grädde. Smaka av med salt, peppar, basilika och soja. Servera levergrytan med valfritt tillbehör som kokt eller pressad potatis, grönsallad och kokt broccoli
Smaka av kycklinglevergrytanmed lite timjan, salt och peppar. Krydda med salt och peppar. Servera kycklinglevergrytanmed valfritt tillbehör som kokt eller pressad potatis, grönsallad och kokt broccoli
Avsmaka med salt och peppar och red skyn till sås med maizena, utrörd i kallt vatten eller vin. Servera med exemepelvis Uncle Bens parboiled ris och sallad
Bacon, banan, kyckling, jordnötter och chiligrädde blir fantastiskt tillsammans. Strimla kycklingfiléerna och stek dem på medelvärme i lite olja och smör tills strimlorna har fått fin färg och är klara rakt igenom
Vi körde så länge limmet räckte, fönsterväggen är därmed färdig. Bryn kycklingleverbitarna på ganska hög värme i smör eller kokosfett tills de fått rejält med färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.