Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ut kycklingskivorna, salta, peppra och strö på timjan. Skär mozzarellan i bitar, lägg en bit på varje kycklingskiva och rulla ihop
Kycklingrulader. 4 port. 800 g kycklingfile1 paket bacon2 schalottenlökar eller en gul lök1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja150 g färskost av valfri sort, jag använde Arlas med paprikasmaksalt & peppar
Då ska vi stilla lite nyfikenhet som kanske uppstod igår när vi la upp matlagningsbilder på Instagram och Facebook, direkt från det Mårtenssonska köket
Baconinlindade kycklingrulader fyllda med buffelmozzarella från Ängholmens mejeri. Ikväll blir det en lite enklare söndagsmiddag med inslag av helgens begivelser, läs mer här
Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia, 4 portioner4 st kycklingfiléerpeppar2 påsar mozzarella (250 g)3 färska tomater1 gul lök6 kvistar färsk salvia2 dl olivolja2 msk gourmetsalt8 potatisar2 burkar hela tomater3 dl vitt vin1,5 msk sockerFläk upp filéerna med vass kniv till större platta skivor, täck med plastfolie och banka ut dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.