Finhacka dragonbladenoch blanda med övriga ingredienser. Jag har läst mycket i min Flavor Bibel, hur man kombinerar smaker och utifrån den har jag experimenterat lite
Rör ihop dressingen, smaka av med salt och peppar och häll över salladen. Första gången jag åt den här salladen var på julafton förra året, ochden var så god att den fick en plats på julbordet även i år
Servera salladenmed bröd och gärna lite balsamico. Hacka salladenoch lägg upp på ett stort fat. salkad är ju bara för gottoch det går att variera hur man vill
Med pasta ochen driva riven parmesan så smakade detta minst sagt jäkligt gott. För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Och vad du väljer att toppa denmed - det är ju helt och hållet upp till dig (eller dina smaklökar). Toppa sedan auberginenmed sådant du tycker är gott, eller det du behöver blir av med i kylen
Då måste du bara prova min gröt med quinoa ochenmassagott. Kombinationen av det salta pumpasmöret, färsk mynta och lite lönnsirap är nästan oslagbar tillsammans med quinoa
Isvatten, isvattenoch hinkvis medisvatten. Att medelhavsländerna har sin siesta har nog Sveriges befolkning fått förklaring på så det räcker och blir över
Skär bort kanterna på brödet och stek gyllenbruna i rejält med smör. AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt
Enkel, snabb, fräsch och god sallad som serveras med marinerade kikärtor och lite rostat bröd. Blanda allt i en skål och lägg i den avsvalnade kycklingen
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt purjolökenoch låt den fräsa med. Fruktig doft med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, björnbär, örter och choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.