Marockansk kycklingtagine gjord på mitt vis. 6-8 portioner kycklingtagine. 6-8 portioner kycklingtagine. Vilka underbara smaker denna vackra saffransgula rätt har
Jag älskar recept. Jag älskar att titta i kokböcker, mattidningar och surfa på matsajter. Och titt som oftast hittar jag spännande rätter med ingredienser jag aldrig hört talas om, och så tänker jag att det DÄR måste jag prova någon gång
Tagine är en traditionell nordafrikansk rätt som avnjuts med familjen eller vännerna. Den tillreds i en speciell lergryta med konsikt lock där maten ligger och puttrar länge pa lag värme för att fa ett riktigt mört kött
Används bland annat till kycklingtagine, med oliver, lök, och tomat t ex. Citronerna ska stå i rumstemperatur i några veckor, därefter håller de upp till ett år
I artikeln serverades couscousen tillsammans med en lammgryta, men jag serverade det till Kycklingtagine med potatis och oliver istället och det fungerade utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.