Denna gång med enbart morot och vitkål Ååååh denna 'gamla godingen' gjorde jag igår. Blev ruskigt sugen på råkostsallad så det blev att damma av detta receptet
Strö över dill, persilja, purjolök och dragon. Täck formen med aluminiumfolie och koka fisken i ugnen tills den är vit och fast, ca 20 minuter. 1 liten finstrimlad purjolök (enl receptet 2 msk)
Servera med ris ochsallad. strimlad. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Skalaoch hacka alla grönsaker. Smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt lite mer fond. Avsluta med att vända i pasta ochbasilikabladoch servera i soppskålar
Jag har ju tidigare använt mig av den "gamla" metoden själv med pointsräknande men aldrig varit medlem och det har funkat det med när jag varit motiverad
Sen en massa goda grönsaker i och till enchiladasen, så gott. Här kommer en till god vardagsrätt som är ViktVäktar-anpassad och det finns så otroligt många bra vardagsrätter som är lätta att anpassa till ViktVäktarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.