Värm ugnen till 225°C. Strimla kycklingköttet, skölj och finstrimla purjolöken och skiva champinjonerna. Bryn kycklingstrimlorna i Milda flytande margarin tillsammans med currypastan. Tillsätt purjolöken och svampen och låt alltsammans fräsa i ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar. Häll över det frästa i en smord ugnssäker form.
Rör samman Milda Mat, curry, vatten, buljongtärning, Maizena Majsstärkelse till en sås. Smaka av med apelsinsaft eller juice, fördela blandningen över kycklingen.
Rosta kokosflingorna i en torr het stekpanna och strö över kycklingen. Ställ in i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Skala bananerna och skär i skivor. Lägg dem ovanpå rätten och ställ in i ugnen i ytterligare 5-10 minuter.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.