Kåldolmar med gräddsås i vegetarisk tappning!
myveggiesandi.blogg.se
myveggiesandi.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 eller
  • . 4 portioner
  •  
  • Kåldolmar
  • 1 Vitkålshuvud
  • 300 g Vegetarisk/vegansk färs
  • (eller dubbla mängden svamp och tillsätt 100 g mixade hasselnötter och 1 extra ägg)
  • 1 Gul lök
  • 2 Vitlöksklyftor
  • 200 g Champinjoner
  • 1 msk Sojasås
  • 1,5 tsk Stött kryddpeppar
  • 0,5 –1 tsk Salt
  • 1 dl Alpros tjocka soya yoghurt på burk, alt. crème fraiche
  • 2 Ägg Smör
  • Persilja
  •  
  • Gräddsås
  • 2,5 dl Grädde eller havre-, soyagrädde
  • 1 tsk Sojasås
  • 1 tsk Worcestershiresås
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.