Servera kakan med valfria bär och vispad kokosgrädde, sojagrädde eller risgrädde - som också finns att köpa hos Glitne eller i riktigt välsorterade butiker
Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Jag använde ett halvt paket silkestofu till den krämiga tomatröran häromsistens, och då blev det ju ett halvt paket kvar att försöka hitta på något med
Den är lättgjord, går att förbereda, och går att variera i all oändlighet med olika smaker. När jag gör något i mat- eller bakväg blir det oftast rakt upp och ner, utan åthävor och krusiduller
½ dl olivolja med citron. Att det oåterkalleligen börjar bli höst, och att det blir mörkare och kallare för varje dag - även om dagarna fortfarande är ganska varma och sköna
½ msk lantbuljongpulver med chili och citrongräs - Renée Voltaire. Halloween har förvisso redan passerat, men den här vegetariska röran med pumpa och morötter kan man faktiskt äta vilken dag som helst, så det får bli veckans vegetariska tips
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter. I söndags var det ju mors dag och det firades med en riktig god och nyttig efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.