Om du är riktigt hardcore behåller du skalet på betorna och äter även detta efter kokning. Koka betorna hela om de är små, annars kan du dela dem på hälften
Servera med en Grönsalladmed kallpressad Olivolja och Äppelcidervinäger. Fiberhusk har jag med en påse hemifrån, har inte sett det i butikerna här nere
Arrangera rödbetorna vackert på en tallrik och varva dem med prosciuotto, ruccola ochfetaost. Hemma hos Lisa bjöds det pårödbetssalladoch här kommer det en receptskiss, för jag har inga mängder i huvudet
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Lägg till sist på de varma rödbetorna ochfetaostenoch toppa med frön, olivolja och balsamico. Skär paparika och rädisor i bitar och lägg upp på en tallrik tillsammans med bladspenaten
Varva alla ingredienser på ett stort fat. Salladmed jordgubbar, tomater, fetaostoch avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.