Såhär mitt i vintern kan det kännas som en frisk sommarfläkt med med lammfärs och tsatsiki, och har man lamm i frysen så behöver det inte kännas så fel i säsongs
Hej fredag. Det ser ut som att många gör sista arbetsdagen innan semestern idag. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro här i Karlstad ändå kanske bättre på andra ställen
Älgfärsbullar är en bra variant till klassiska köttbullar. Det här receptet sätter fart på smaklökarna, köttbullarna har en annan smak än den vanliga klassiska viltsmaken
Köttbullarpå älgfärs. Publicerat 2016-10-15 17. 17. 00 i. inspiration,. mat/recept,. möjligheter. I dag har Thomas och Sara varit hemma (inte konstigt att jag haft sån energi i dag
Kycklingfärs är i sig själv väldigt mild i smaken, för att inte säga ganska mesig. De här kötbullarna på just kycklingfärs har dock fått lite extra stuns och vild smak av bland annat senap och en god viltkrydda
Köttbullar är traditionellt och det är gott. Och man kan göra de på tusen otraditionella sätt. Jag mixar alltid till mina på olika sätt, senast i raden med asiatiska kryddor och kokoscurrysås
Sätt ugnen på 175°. Finhacka lök och aprikoser. Blanda färs, lök, aprikoser, salt, peppar, citronsaft, koriander, gurkmeja, matlagningsgrädde och socker
KÖTTBULLAR. Ett måste på julbordet om ni frågar mig. När jag gör helt vanliga köttbullar brukar jag använda mig av ca 500 g nötfärs, 1 ägg, 1/2 hackad gul lök, 1-2 pressade vitlöksklyftor och salt o peppar
Köttbullar är ju jättegott och älskat av precis alla. Ja, alla. Jag har gjort köttbullar ganska många gånger, sedan fick jag en idé om att göra det på nymald högrev, och då hände det saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.