Fräs alla ingredienser i olja påmedelvärme. Till fisken åt vi grönsaker och rotfrukter som vi köpte på två gårdsbutiker vi också gärna stannar till på när vi är ute på tur
Det är något med den torkade paprikan, kumminen, cayennepepparn och soppformatet… Ät i en djup skål som du liksom kan hålla om och krypa tillsammans upp med, så värmer soppan från händerna och magen ut i hela kroppen
Pressa mycket citron över och njut tillsammans med lite bröd. Smakerna som uppstår när bönor, tomater, lök, vitlök, morötter, örter och olivolja fått gotta ihop sig i ugnen är fantastiska
Tillsätt vitlöksosten och vänd tills den smält och blandats med spenaten. Lägg torsken i en ugnfast skål, strö på kryddblandningen, lite salt och sen några små klickar smör ovanpå
Jag blir istället inspirerad och kommer på nya saker jag kan göra med resterna. Så jag knäckte ett varsitt ägg ovanpå och ugnsbakade sedan gratängen tills osten smält och äggen stannat och fått den rinniga gulan
Blanda sedan med färs, salt, peppar och ägg till en smet. Stick i träspetten när de är klara. Lägg färsjärparna i en långpanna och pensla med örtoljan från tomaterna
Häll av vattnet från blomkålen och ånga av ordentligt i kastrull på låg värme. Sätt ugnen på 200 gr. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.