Köttfärs- och trattkantarellpaj
MIN MAT OCH VIKT
MIN MAT OCH VIKT
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttfärs- och trattkantarellpaj, 4-6 portioner
  •  
  • Pajdeg
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 4 dl vetemjöl
  • 1½ dl mjölk
  • 2 tsk bakpulver
  •  
  • Köttfärs- och kantarellröra
  • 600 g köttfärs
  • förväldra trattkantareller, valfri mängd
  • ½ gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 1 tsk soya
  • en skvätt balsamvinäger
  • 2 dl creme fraiche
  • salt och svartpeppar
  • riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.