Får det lov att vara en chokladmuffins. Chokladmuffinsen är fantastiskt goda men väldigt mastiga. CHOKLADMUFFINS (LCHF)12 st4 ägg1,5 dl vispgrädde0,5 tsk äkta vaniljpulver200 g osaltat smör200 g mörk choklad (jag använde 86%)Gör så här
Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. När chokladmuffinsen är klar sjunker de ihop en aning och det blir som en liten grop i varje muffins, det gör ingenting, de ska vara så
Ugnen. 180 grader. ca 12-15min. ca 10 mellan stora muffinsar. 1. vispa ägg och socker pösigt i en bunke. 2. rör sedan ner alla torra ingredienserna utom filmjöl, smör och chokladen
Ibland blir jag så otroligt sugen på choklad, jag har alltid varit sådan tror jag men jag är faktiskt glad att det är just choklad och inte segaråttor jag går och längtar efter
Fördela detta i små ”bitar” på muffinsen (konsistensen är kletig, så lättast är med fingrarna). Ett av de bakverk som jag har hunnit svänga ihop under veckan är dessa chokladmuffins med ett slags seg chokladsmul/chokladtopping med fibersirap som bas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.