Vi bakade även ett Långpannebröd. Jag var lite väl snabb att slänga påsen med receptet på så nu när jag köpt en ny påse medFiberhavregryn (ICA gott liv) kan jag äntligen publicera det
Ska hinna baka, förbereda Tacogratäng (se gärna föregående inlägg där jag efterlyser ett recept med créme fraiche och svarta oliver), städa lite och så ska vi hinna göra höstfint i trädgården
Igår vid middagstid bakade jag ett gott långpannebröd, så vi fick go'fika på kvällen. (Ni får gärna höra av er tillbaka) Men i går var jag tyst, det var Leifs första semesterdag på hemmaplan (han hade ju en veckan på Mallorca) så vi hade en del att fixa med under dagen
Glutenfritt långpannebrödmed oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Häll havregrynen i en stor bunke. Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Smula ner jästen i havregrynsblandningen. Blanda samman 3 dl mjölk och havregrynen, låt detta svälla i minst 1 timme. Blanda 3 dl mjölk med oljan och värm detta till 37 grader. 3 dl havregryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.