En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan Sanfrancisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden
Garnera det klassiskaSan Fransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektive grenadine och blodapelsinjuice i två separata plastglas
Ibland när jag är frisk kan jag tänka att det vore mysigt att vara lite sjuk. Ligga i soffan invirad i en filt, dricka nyponsoppa med sugrör och kolla på nån gammal säsong av Vita huset
Fördela jämnt i en eller flera formar. äggvitor. Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Likadana maträtter kan dyka upp på olika bloggar med kortamellanrum. Herr Mannerström känns väldigt aktuell just nu, och visst verkar han vara en riktig mysfarbror
Till efterrätt gjorde jag denna lite nyttigare variant av chokladpudding. Häll upp i portionsformar och låt stå i kylen ett par-tre timmar innan servering
Julbröd a’la Ernst (jag har halverat receptet nedan och enbart gjort ett bröd). Jag är själv inte så förtjust i russin i bröd så jag valde att ta bort det som i ursprungs receptet fanns med
Skala och skär lök, morötter i bitar och lägg i grytan. Bryn dem i smör i en stor gryta. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök, tomatpuré, paprika pulver och buljongtärning
parmesan, riven. Skär bort stjälken och dela broccolin i små buketter. Denna rätt passar att äta när det är kallt ute och snön yr, för då behöver vi verkligen lite medelhavskänsla i maten eller hur
Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har ju börjat jobba nu efter att varit föräldraledig i ett år så det finns helt enkelt inte lika mycket tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.