Byxafiléerna, och lägg dem sedan i en smord, ugnsfast form. Viddettaförstatillfälle lät jag miginspireras av dehummercocottervi åt på nyår (receptet kommer
Nu är jag iSverigedock, ochdetförsta jag gjordeimorse var så klart att njuta av svensk frukostinnan jag drogtill gymmet ochkörde ett supersvettigtträningspass
JÄTTESMASK, blev betyget från minaprovsmakare, ovetandesom basen svarta bönor. Låt svalna och severa med färsk frukt - jag serverade med mangooch blåbär
Detkommernog en eller två andra varianter på vörbröd de närmaste dagarna (ett enkelt nattjäst, och så ska jag testa en variant där jag bytersirapenmotmuskovadosockeroch jästen motrågsurdeg) men det här är nogmitt bästa recept om man vill ha en klassiskvariant
Undviker helst pasta, bliri sånna fallfullkorn även om jag inte är så förtjustidet. Får många frågorangåendeminkost, så detta är verkligen är typisk lunch eller middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.