Lammstek med Rödvinssky, Rotfruktsgratäng och Tomatsallad
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg benfri Lammstek
  • 1 msk finmortlad Rosmarin
  • 1 msk Havssalt
  • ½ tsk nymald Vitpeppar
  • 2 dl Rödvin
  • 1 dl Vatten
  • Rödvinssky
  • 2 dl Fond från steken
  • 1 dl Rödvin
  • 2 msk riven Ekte Geitost
  • 50 gr Smör
  • 2 välmogna Kvisttomater
  • 1 msk Kapris
  • 1 msk Kallpressad Olivolja
  • 1 tsk Vittvinsvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.