Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Lammstekmed chèvregratinerad potatis- och fänkålsgratäng och ugnsbakade schalottenlökarLammet, fyllt med rosmarin och rucola, går väldigt bra ihop med den krämiga gratängen som förutom potatis innehåller fänkål och chèvre
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Tag ut och servera rödbetorna tillsammans med rucolasallad. Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Smula över chèvre och ringla över rikligt med honung
Servera rödbetornamed den fluffiga chevrecremen. Vad göra med två portioner fryst lax. Har du inte ätit färska rödbetor ännu är det hög tid att njuta av primörena, en god getostkräm till en en fullträff
Såsen smakade utmärkt tillsammans med grillad lammrostbiff och ugnsbakaderödbetor. I vår familj är det smått slagsmål om vitlöksklyftorna som legat med potatisen i ugnen
Rödbetorna i landet har växt till sig så pass att vi härom middagen tog upp några och ugnsbakade tillsammans med färsk timjan, olivolja, salt och fetaost
Bryn den runt om i olja och smör i en het stekpanna med vitlöken i halvor och rosmarinkvistarna. Lägg steken med vitlöken och rosmarinen på ett ugnsgaller med en långpanna under
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.