Lammytterfilé med potatisgratäng, rödvinsky med rosmarin riktig påskmat!
Lottzys matblogg
Lottzys matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 lammytterfileér
  • 600 g marinad
  • 1 dl olivolja
  • timjan
  • bladpersilja
  • 2 vitlöksklyftor skalet från en
  • 1/2 citron
  • 150 grader till
  • 57 grader mellan
  • 10-15 minuter Låt vila en stund innan du skär upp
  • Rödvinssky med rosmarin
  • 1 morot 1 bit rotselleri
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 3 dl rödvin
  • 1 kvist rosmarin, hackad
  • 1 msk kalvfond
  • olivolja
  • 1 msk smör
  • sky från lammet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.