Varva tomatsås, lasagneplattor, aubergine, mozzarella och basilika. Bland annat stod en halvt improviserad lasagne på menyn och det var framförallt denna jag tyckte blev smaklös, så därför gjorde jag ett nytt försök igår
Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med köttfärsen. Torka av vattnet från auberginen med papper och stek alla skivor på båda sidor i lite olja på hög värme tills de får lite färg
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Bre sedan ut ett lager av ricottablandningen, lägg på några tomatskivor och strö över lite strimlad skinka och pumpakärnor och lägg sist på lasagneplattor
När man har varit ute i trädgården så är det enkel mat som gäller… en lasagne fick det bli idag. Täck botten av en gratängform med pastaplattor och bred ett tunt lager av ricottablandningen och kyckling över
Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld med sparris, aubergine, soltorkade tomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.