Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. skär runt det gröna fästet och gör sedan fyra jämnt fördelade skåror längs med hela
Varva tomatsås, lasagneplattor, aubergine, mozzarella och basilika. Bland annat stod en halvt improviserad lasagne på menyn och det var framförallt denna jag tyckte blev smaklös, så därför gjorde jag ett nytt försök igår
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
Varva grönsaks/baconröra, tomatsås, lasagneplattoroch ostskivor i en ugnsform. Jag gjorde pastan exakt som det står i hennes recept men mina plattor blev lite konstiga så jag gjorde en lasagne av alltihop istället
Täck medlasagneplattor. Då svor jag lite och tryckte sedan ner den ovanpå lasagnen istället. Mixa nötterna med persilja, ägg, salt peppar och halv burk ricottaost
Lägg ut dom på en plåt med bakplåts papper på, droppa olja över och rosta i ugnen. Fräs vitlöken i lite olja, häll sedan över krossade tomater med ett par matskedar vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.