En sorts snabblasagne som var mycket god och enkel att göra.Vitlöksfrästa champinjoner och serranoskinka som fyllning, toppat med mozzarella och annat gott!Den här skrivs in på matlistan igen!
250 g
Champinjoner
3 Tomater
130 g (1 burk) Paprikapesto
2 dl
Kesella
125 g
Mozzarella
100 g
Serranoskinka (eller annan lufttorkad skinka)
Så snåla inte med såsen . Idag blev det lasagne hemma till alla barnens förtjusning. För att få en krämig lasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås
Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Många har testat Jamie Olivers lasagnemed crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Uppdaterar mitt inlägg med krämig lasagnemed lite frächare bilder. Bechamelsåsen görs med mjölk men ibland har jag bytt ut en del av mjölken och tillsatt grädde istället och det blir också bra
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Hacka gullök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja. Så ledsen för att bilderna inte ger lasagnen rättvisa, för detta mina damer och herrar är den godaste lasagnen NÅGONSIN
Varva fyllningen medlasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Börja med linserna. Krydda med lantbuljong, oregano och rökt paprika och låt puttra i ca tio minuter
Avsluta med ett lager lasagneplattor, bechamelsås och resten av den rivna osten. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.