Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. 25-35 st. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel. 2. 25 minuter. Ta ut längderna och sänk ugnsvärmen till 125 grader. 25-35 st 100 g smör. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel
laxskivorna omlott på plastfolie. Skala och dela äggen. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 200g matjesill. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. 200g matjesill
Plasta och låt degen vila en liten stund i kylen så blir den lättare att hantera. 25-30 st. 1/2 g saffran. 1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl (4 1/2 dl motsvarar 270 g)1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C. 2. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. 25-30 st. 1/2 g saffran. 4 1/2 dl vetemjöl. 4 1/2 dl m. 270 g. 200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C
12 valnötter. likör 12 valnötter. Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Häll den kondenserade mjölken över kexbottnen och fördela den jämt. 1½-2 dl. 100 g smält smör1 1/2 kopp smulade digestivekex (eller ca. 2. 20*20 cm. 25 minuter
2 msk tomatpuré. 2 ägg. 2. Forma till cirka 2,5 centimeters tjocka hamburgerbiffar, då blir de inte torra utan saftiga och goda. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 2 msk tomatpuré. 2 ägg 0,5 dl mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.