Dessa knapriga biscotties med både chokladochmandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Inte helt nöjd med dessa bilder, lite för mycket löv för min smak men det gäller att vidga sina vyer och testa nya miljöer
ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. strö över lite socker (om du använt mörk choklad men vill ha smaken lite mindre bitter) och strö sedan havssalt ovan på
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips ochmandelspån. Chokladen innehåller jordmandel, vilket inte ska förväxlas varken med vanlig mandel, jordnöt eller andra nötter
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit chokladoch det blev jättegott
Pensla bullarna med uppvispad ägg och strö på pärlsocker och eventuellt mandelspån. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Lägg ut dem i formar eller på bakplåtspapperPensla med uppvispat ägg och toppa medmandelspån. Det var de här gua små bullarna som jag stod och slet med igår
En mandel/chokladbotten fylls med vit chokladoch mangomusse och dekoreras efter behag. Eftersom det är påsk passar det bra medchokladägg eller liknande men vill man har en syrligare smak kan man använda hallon eller andra bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.