Efter det var det inte slut på festen för sen lagade jag en supergod bulgursallad med smak av apelsin och saffran och som jag avnjöt tillsammans med den sista biten av den varmrökta laxen, lite räkor och crabfish samt en urgod kall sås med apelsin och honung
Till det serverade vi romsås och en ny variant på bulgursallad. Såå fräscht och gott. Bulgursalladen. Hacka löken till bulgursalladenoch fräs den lite lätt i olivolja
Garnera med ost och solrosfrön. Till en portionca 1 dl kokt bulgurliten bit laxfilé1 stor kokt rödbeta, skalad och tärnadnågra haricot verts, kokta och skurna i bitarbroccoli, koktca 30 g fetaost, mager1 msk rostade solrosfrönsalt, pepparBlanda samman alla ingredienser utom fetaost och solrosfrön
När vi talar i telefon pratar vi alltid om mat och ifall vi har testat något nytt. För ett tag sedan råkade jag säga att hennes mat smakar mormor och då fick hon för sig att hon minsann kunde annat också
Älskar ju verkligen den där avdelningen och alla som jobbar där. an" som tog mina första steg i sjuksköterskeklänningen efter examen och därför kommer den avdelningen, alla som jobbar där och hela sjukhuset alltid vara något extra för mig, mitt "hemsjukhus" lixom
Sist Johan var och hälsade på mig tog vi bilen till Ica Maxi och shoppade loss. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar. Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen
500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.