Lax- och skaldjurstimbal med currysås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g squash
  • 125 g laxfilé
  • 125 g torskfilé
  • 125 g kräftstjärtar i lag
  • 1 ägg
  • 1 äggvita
  • 2 dl vispgrädde
  • salt, peppar
  • 1/2 tsk curry
  • matfett
  • 3 dl fiskbuljong
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 3/4 dl vispgrädde
  • 1 1/2 tsk smör + 1 1/2 tsk vetemjöl
  • 1/4 krm kajennpeppar
  • kräftstjärtar
  • broccolibuketter
  • laxrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.