Laxcheesecake passar till påsk, till jul, till midsommar och allt där emellan. Vispa osten och cream fraichen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
Tärna potatis, lax och ägg fint. Garnera cheesecaken med grönsakerna. Blanda potatis, lax, ägg, gräslök och citronrasp med crème fraiche och philadelphia
Garnera med laxrosor, citron och dill. Ta ut cheesecaken en stund före servering. 1200 g lax, kallrökt. 1cirka 5 skivor lax, kallrökt. 1Finhacka laxen och löken. 1Rör noga ner gelatinsmeten i laxröran
Finhacka lax och lök. Blanda ihop gräddfilsblandning, gelatinsmet, lax, lök, dill och pepparrot. Garnera med laxrosor, citron- och limeklyftor, dill och gräslök vid servering
Jag hade gjort denna laxcheesecaken till kvällen att ha med till buffébordet. Vispa osten och cream fraichen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
Nyttiga fetter från laxen, pepparrot förbättrar matsmältningen och är dessutom rik på C vitamin. Tack vare keson blir denna cheesecake till skillnad från en riktig mer proteinrik och med lägre fetthalt
Det vi däremot vet är att denna salta cheesecake med lax och pepparrot känns väldigt lättsam och vårlig och skulle passa alldeles ypperligt som en förrätt på självaste Valborg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.