Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
En fiskgratäng får niidag, en med lax, krämigcitronsås och mos smaksatt med dill och citron. Mycket citronblir det men för mycket citron kan det aldrigbli, i alla fall inte om man ska tro på Anki som är citronberoende
Favoriteni sommar har helt klart varitmininkoktalax. Häll den kokande lagen över laxen. Tro det eller ej men efter lite semester och massor av härligmatlagning så blir det nu litematbloggstid
Smörj en ugnsfast form och lägg ilaxfileérnaimitten. Skala och koka potatisen. Hade det här nu varit en finare middag hade jag saltbakad laxfileérnai ugn, kryddat med rosepeppar och serverat sås & duchesspotatisvidsidan om
Okej, jag vill bara börja med att klargöra att jag inte jobbar för vare sigSalmalax eller Renée Voltaire (även om jag gärna skulle vilja ), men måste ändå tipsa om deras produkter
Om vi äter fiskblir det oftast lax. Under andra delar av året är det lax som gäller. Jag får nog tyvärr och ganska så motvilligt erkänna att vi äter fisk alldeles för sällan i det Kårdahlska/Anderssonska hushållet
Ibland är det gott att "pilla" till en hummer. kunde interiktigt bestämma mig för om jag skulle göra ugnsgratinerad eller soppa så jag vände migtillmina vänner på Facebook och Instagram för att höra om de kunde hjälpa mig bestämma, det resulterade till att jag fickriktigtfinatips på smarriga recept
Gillar du lax och har tröttnat på vanligalaxen man gör i ugnen vanligtvis. Ja då ska du testa den här rätten, mycket god, lättlagad och en rätt som inte tar någon tid alls iprincip
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.