Börja med att skiva kålen och purjolöken. Jag körde ett säkert kort och gräddstuvade den i stekpannan. Jag har faktiskt aldrig tillagat savoykål förut så jag bestämde mig för att plockat ett (ett
Halstra laxen,. salta och peppra och servera direkt med den gräddkokta kålen. Savoykål. Savoykål. Halstrad laxmed gräddkokt savoykål, 4 port. 600 gr lax. 600 gr lax
I fiskdisken på lokala ICA fanns egentligen inget som väckte några idéer hos mig, och jag var ärligt talat inte så entusiastisk över att släpa hem en bit laxfilé
500 g lax, fryst i portionsbitar 0,5 savoykål, strimlat 1 gul lök, skivad 50 g smör 400 g pasta penne 400 g färskost 5 dl grädde 1 kruka dill 1 citron, skal och saft salt peppar
Detta är en snygg tallrik med olika texturer. Fräs savoykålen snabbt i smör. Innehåller få ingredienser för att varje råvara ska komma fram och just därför är det extra viktigt med god kvalité rakt igenom
Halstra laxen, salta och peppra och servera direkt med den gräddkokta kålen. Savoykål. Savoykål. Halstrad laxmed gräddkokt savoykål, 4 port. 600 gr lax. 600 gr lax
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.