4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och peppar. Då skärs tunna, tunna skivor med vass kniv. Klicka påpesto. Egentligen ville jag göra carpaccio på kalvfilé men det fick jag inte tag på
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Smula fetaosten och fördela den pålaxfiléerna. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Jag tror det mest beror på att jag var på Malmö Saluhall igår, och där köpte med mig två fantastiskt fina djupa tallrikar, som jag såklart direkt ville inviga
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.