4-6 port 1 lax eller regnbågsfilé, ca 1,5 kg Grovt salt Smält smör Citronpeppar dill Sås. 3 dl vispgrädde Majonnäs, efter smak Vitlök, pressas Halv citron, saften salt o peppar Strö ut grovsalt i en långpanna, ca 0,5 cm tjockt, lägg laxfilén med. 1 lax eller
Bra mat på en "vanlig" helgdag. Ja men det kör vi på. Helt utan mejeriprodukter. Supergott och enkelt. Och det var som jag trodde, stort, ganska billigt och bra kött
Och det här är verkligen ett sådant, du snor ihop den på två röda, bara en sådan sak är det stort gilla på, den smakar gudomlig och du kan använda den till hur många rätter som helst, behöver jag säga att jag gör den här tomatsåsen ofta
Fördela kryddblandningen över laxen. Lägg fiskfiléerna med skinnsidan ner på saltbädden. Servera med citronklyftor, färska örter och en sallad eller som på min födelsedag med pressad kålrot
Skinksås med potatis och kokt ägg passar bra en så´n här ruggig dag som det är i dag. Passa på när affärerna säljer billigt skinkspill, då blir det inte många kronor per portion
Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg. Laxloin. Bred ut färskost i ett jämnt, ganska tjockt lager på toasten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.