Vi började med denna goda förrätt som jag improviserade fram – med gott resultat och till varmrätt hade vi den ljuvliga lavendelkycklingen, ugnsbakade potatisslantar, en reducerad sås på skyn och haricot verts
Smaka av med salt och peppar. Fyll krustaderna och garnera med dill. Fyllning. Hacka lax och ägg. Blanda kesella, majonnäs, senap, gurka, purjolök och vänd ner lax och ägg
Smaka av med salt. Toppa moussen med de heta räkorna och servera som drinktilltugg eller förrätt. 11 lime, finrivet skal och saft1 Gröp ur avokadorna med en sked. 2 Vänd ihop räkorna med chili, koriander, finrivet limeskal (endast det gröna) och limesaft
Suuuopergoda med krispighet från krustaderna och sälta från baconet. lägg ihop laxskivor omlott i en lång rad (med kortsidorna mot varandra eftersom rullen inte får bli för tjock) på ett bakplåtspapper
Gröp ur fruktköttet och mixa det med buljong, citronsaft och skal. Smaksätt med salt och peppar. Täck med folie och ställ moussen kallt att stelna i ett par timmar
Mosa avocadon tillsammans med aioli efter tycke och smak. Samma process med den andra. Placera räkor ovanpå moussen och lägg en string med aioli runt tornet med avocado
Servera makrillen med nykokt färskpotatis citron och dill samt lite sallad till. Rökt makrill är gott. Man måste inte ha stora anordningar för att röka fisk, det finns enkla små aburökar som är bra också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.