Smaka av med salt och peppar. Reglera konsistensen med olja. Såhär. Eller på pasta. En rejäl näve ruccola, typ 4 dl 1 dl cashewnötter1/2 dl finriven parmesan1 tsk citronsaft1 dl olivolja more or lesssalt och pepparMixa
Trädgårdslandet fullkomligt exploderade för någon vecka sedan och nu har vi massor med ruccola. Vi hinner inte äta upp allt som sallad så jag testade att göra ruccolapesto av några blad och det blev väldigt gott
Bland annat idag så gjorde jag laxpyttmed kaviarsås. Cykeltränat (bra konditionsträning eller hur) och trädgårdsarbete (känns i ryggen) har jag hunnit med
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Skär laxen i tärningar, krydda med salt och peppar. Servera tillsammans med laxen. turkisk yoghurtriven pepparrotdijonsenapcitronsaftsalt och pepparBlanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.