Lax- och räkpasta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g färska eller frysta tinade räkor med skal eller
  • 1 burk räkor (240 g)
  • 280 g pasta
  • gärna papardelle eller tagliatelle
  • 5 stora kvisttomater
  • 1 gul lök
  • 1 –2 vitlöksklyftor
  • 1/2 urkärnad chilifrukt
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl vitt vin
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 2 påsar färsk spenat (à 80 g)
  • 2 msk färsk strimlad basilika
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 300 g laxfilé
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.