LCHF – Vilt pizza
LCHF köket
LCHF köket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st pizzabottnar:
  • 1 msk (en ordentligt klick) smält smör
  • 2½ dl mandelmjöl
  • ½ tsk fiberhusk
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk bakpulver
  • ½-1 dl vatten
  • 1 ägg Ugn
  • 225 grader Smält smöret och rör ihop smeten i kastrullen
  • Fyllning till pizzan
  • 400 gr hjort eller älg kött
  • 1 dl kantareller
  • 1 rödlök 6 st körsbärs tomater
  • 1 klyfta vitlök
  • Timjan, salt & peppar, chiliflakes
  • 200 gr riven Västerbottenost
  • Tomatsås
  • 1 msk (en ordentligt klick) smält smör
  • 2½ dl mandelmjöl
  • ½ tsk fiberhusk
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk bakpulver
  • ½-1 dl vatten
  • 1 ägg
  • 400 gr hjort eller älg kött
  • 1 dl kantareller
  • 1 rödlök 6 st körsbärs tomater
  • 1 klyfta vitlök
  • Timjan, salt & peppar, chiliflakes
  • 200 gr riven Västerbottenost
  • Tomatsås
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 brk hela tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • ev ½ dl vatten
  • Kryddor: salt, peppar, oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.