LCHF-pizza är ju såklart inte detsamma som vanlig, riktig pizza, men å andra sidan kan jag tycka att en low-carb pizza smakar riktigt riktigt gott just för att man vet att den är så mycket nyttigare för kroppen än "den där kaloribomben från pizzerian"
(är man inte strikt el inte äter Lchf så kan man ju krydda med kebebkrydda). 5dl creme freich, 1 hackad/mixad rödlök i små bitar,. 5dl creme freich, 1 hackad/mixad rödlök i små bitar,
Broccoligratäng LCHF 4-6port500g färsk broccoli2msk smör2dl vispgrädde4 dl riven ost2 äggulor1dl creme fraichesalt, svartpeppar och chilipepparDela broccoli och lägg i en ugnsfast form
LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör. 125 g keso (1/2 liten burk)
LCHF Pitabröd . Pitabröd serveras till nästan allt på Cypern. Ingredienser 4 ägg 8 msk cremè fraiche. 2,5 dl mandelmjöl2 msk pofiber 2 msk fiberhusk 4 msk olivolja 2 tsk bakpulver 1 tsk salt Gör så här Vispa ägget poröst
Lägg över det andra med oljade sidan neråt och kavla/pressa ut till en jämn rektangel. Receptet jag bjuder på nedan är kanelbullar i LCHF-variant, men vill du baka vanliga bullar finns ett kanonrecept här
3/4 msk fiberhusk. 2 ägg 3/4 msk fiberhusk. Jag brukar vanligtvis göra ugnspannkaka enligt det här receptet som jag visat här tidigare, men jag ville testa något nytt och hittade då istället ett recept på 56kilo
Pensla/stryk ut smöret i långpannan. Ugnsomelett LCHFIngredienser 10 ägg 8 dl vispgrädde 200 g ost 1 tsk salt 1 msk smör Gör så här Smält smöret i din långpanna
Som ni säkert märkt så har det dykt upp en del LCHF recept. Kör på lite LCHF mat dels för att det är så gott och sen för att jag tänkte försöka att inte gå och små äta hela tiden
Godmorgon godingar. igår var jag ledig och det spenderades Mycket tid i köket, och en av rätterna jag gjorde var en väldigt god tacopaj som jag nu tänkte dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.